Vabilo na zbor članov

Vabimo vas na zbor članov, ki bo v sredo, dne 20.marca 2024 ob 17. uri v sejni dvorani št. 15 Mestne občine Kranj (stranski vhod – desno od vhoda v avlo občinske stavbe).
POVEZAVA NA VABILO (pdf)

Svetovni dan sladkorne bolezni

Gimnazija Kranj osvetljena z modro barvo  ob dnevu sladkorne bolezni 14.november 2023

Svetovni dan sladkorne bolezni je največja kampanja osveščanja o sladkorni bolezni po vsem svetu; v več kot 160 državah vsako leto doseže več kot eno milijardo ljudi. Kampanja opozarja na težave, ki so za svet sladkorne bolezni izjemno pomembne, in bolezen ohranja trdno v središču pozornosti javnosti in politike.

Kampanja uporablja logotip modrega kroga, ki je bil sprejet leta 2007 po sprejetju resolucije ZN o sladkorni bolezni. Moder krog je globalni simbol ozaveščenosti o sladkorni bolezni. Ponazarja enotnost svetovne skupnosti sladkornih bolnikov kot odziv na epidemijo sladkorne bolezni.

https://www.diabetes-zveza.si/svetovni-dan/svetovni-dan-2023/

Vabilo na zbor članov

Vabimo vas na zbor članov, ki bo v četrtek, dne 16.marca 2023 ob 17. uri v sejni dvorani št. 15 Mestne občine Kranj (vhod skozi avlo občinske stavbe).
POVEZAVA NA VABILO (pdf)

Društvu diabetikov Kranj lahko pomagate na več načinov

V napovedi za odmero dohodnine lahko del dohodnine (do 0,5%) namenite društvu.
Do 0,5 % svoje dohodnine lahko namenite v humanitarne namene. Ta del dohodnine bi se sicer stekel v državni proračun, kar pomeni, da je DONACIJA ZA VAS BREZPLAČNA.
Izpolnjen obrazec (PDF) pošljite na pristojni davčni urad (PDF).
Davčna številka združenja je: 61257419 Finančne prispevke pa lahko tudi nakažete na račun št: SI56 0700 0000 0147 530 (GB d.d., Kranj)

diabetes revija cukrcek